tiistai 22. lokakuuta 2013

Savan salainen paketti tuotoksineen, sekä Eerinin synttäri mekko ja kakku

Ompeluryhmän salaisessa paketissa tuli metsolan ihanaa waternlyä ja lilaa puuvilla pitsiä


Eerin kun näki kankaan, tuli heti mekko tilaus :) . Siipä sellainen kankaasta tehtiin. OB.n kaavalla. Mekossa käytetty lisänä yksiväristä keltaista joustofroteeta. kokona 104 sauman varat vain pituudessa ja helmaan lisätty reippasti ylimääräistä.

 


Eerinin synttärimekko.....                                                                                                                

Pehmeää valkoista pitsiä(eurokankaan palalaari) ja alla vielä pehmeämpää vaaleanpunaista trikoota(ikasyr)


Kuvissa kangas ei pääse kunnolla oikeuksiinsa, mutta livenä ihana, vaikka väri ei ehkä paras kun vaalea, mutta tällä kertaa äiti ei vain voinut vastustaa. Mekon kaava pohjana OB:n Hoops.


Mekolle piti tehdä pinni samasta kankaasta, sekä helmet(helmikaupasta). Kuvauksen jälkeen kaula aukkoon lisäsin framillonin, että kaula aukko jämäköityi eikä " löpöttänyt" enää, kun istuu ja liikkkuu.


Rakkaalle prinsessalle prinsessakakku, kuorrutukset ja koristeet sokeri massaa, voikakkupohja(kinuskikissa) ja vanilijatäyte(kinuskikissa) mansikoilla ja vadelmilla. voikakkupohjasta on tukeva tehdä pohja, mutta omaa makuun turhan raskas, vaikka hyvää olikin.


Synttärisankari tykkäsi kakusta, vaikkei sitä maistanutkaan...Taisipa tykätä ihan koko päivästä. ihania "vieraita" eli tärkeitä läheisiä ja ihania vieraita. Kiitos :)

maanantai 14. lokakuuta 2013

Prinssamekko


Tosi prinsessa tarvitsee prinsessa mekon. Siispä sellainen Eerinille 3- vuotis lahjaksi(kuten myös tähkäpää) Kaava SK lehdestä ja kankaat kierrätettyjä. Miehen mamman kirppikseltä ostettuja verhoja meille, vaan ei olleet satiini tai pitsi meidän sisustukseen sopivat, joten jäivät kaappiin ja siellä odottivat ilmeisesti tätä hetkeä...kangasta jäi vielä toiseen tai kolmanteekin mekkoon :)


Päivän paras lahja oli se mekko, joka mummilassa piti heti pukea yö vaatteiden päälle..puhdaskaan se ei ole enää, pois kun sitä ei saisi ottaa :) Eli näillä aamun ekoilla kuvilla mennään. Paras kiitos oli kun prinsessamekko oli niin mieluinen :)